Over ons

Het Kennisplatform PID meetinstrumenten is een initiatief van BaSystemen BV. Deze website is opgezet als startpunt voor Werkgevers, Veiligheidskundigen, Arbo-professionals, (R-) DLP’ers, en overige belanghebbenden die informatie zoeken over een PID meter en alles wat daaraan gerelateerd is.

Het doel is om op dit platform onze kennis en ervaring rondom het onderwerp ‘PID meetinstrumenten’ te delen en daarmee een bijdrage te leveren om werkend Nederland weer nét een stukje veiliger te maken. Het Kennisplatform PID meetinstrumenten doet dat door professionals te ondersteunen met begrijpelijke informatie en praktijkvoorbeelden waarin technische-, scheikundige- en natuurkundige informatie op een vriendelijke manier wordt verduidelijkt.

De onderwerpkeuze wordt bepaald door eigen kennis en inzicht, maar vooral door de kennisbehoefte vanuit het werkveld. Het platform staat open voor relevante vragen, meningen of ideeën en formuleert daar in haar beste kunnen een antwoord op. Alle informatie wordt gratis gedeeld met geïnteresseerden.

BaSystemen

BaSystemen helpt veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten dagelijks om werkplekken veiliger en gezonder te maken. Een veilige en gezonde omgeving is een voorwaarde om ergens met plezier te werken. En mensen die met plezier hun werk doen, werken harder, efficiënter en letten beter op. Gezondheid, veiligheid en plezier zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. BaSystemen opereert voornamelijk in Nederland, maar komt ook over de grens wanneer onze hulp daar nodig is.

Hoofdkantoor Groningen